Actualitzat el 15/09/2017

Les mil cares del ball

El Berguedà Folk celebra la IX edició entre el 15 i el 17 de desembre

Música i dansa tradicionals catalanes i d'arreu, espectacles de carrer i tallers formatius protatonitzen la programació del Berguedà Folk, que celebrarà la IX edició entre el 15 i el 17 de setembre a la colònia Cal Pons de Puig-reig.  
Música Nostra. Foto: Arxiu del grup

Aquest mateix divendres 15 de setembre el Berguedà Folk, que organitza l'associació cultural Rubricatus, aixecarà el teló amb una jam session de benvinguda a l'església (19.30) i, a partir de les 21.30 h, ball a l'envelat amb l'orquestrina catalana Aires del Montseny, el duet d'acordions Les Zéoles i el trio alpí Toctoctoc.

Dissabte, 16 de setembre, a banda dels tallers de danses i instruments al llarg de la jornada, hi haurà ball amb el singular cantautor ballador Mr Fruits, l'emblemàtic grup mallorquí Música Nostra, el duo de ball cantat Ballaveu, el Trio Brotto López Raibaud i encara un altre trio, The Folk Messengers, a més de l'actuació de la colla de bastons Els Picots del Fluvià i del ball d'espelmes amb Camille Raibaud.

Finalment, diumenge, 17 de setembre, hi haurà més tallers, ball vermut amb el trio de bal de pays Ciac Boum, paella amb sobretaula de glosa a càrrec del col·lectiu Cor de Carxofa i concert final a l'envelat amb la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra.  

Navega per les etiquetes

ballBerguedà FolkPuig-reig

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat