Actualitzat el 02/09/2017

Concerts, tallers i sopars de faixa

El festival Una Nit Folk de Quart de Poblet celebra el 25è aniversari

Ja fa vint-i-cinc anys que l'associació cultural El Mussol, de Quart de Poblet, organitza un bon sarau a principi de setembre, a la plaça de l'Església al voltant del ball, el folk i la música tradicional. Del 7 al 8 de setembre, un any més, la plaça s'animarà amb ball d'arrel i banderetes de colors.


El grup francès Morand Cajun Band participarà al XXV Una Nit Folk de Quart de Poblet

Abans que la música comenci a sonar, a partir d'aquest 2 de setembre ja pot visitar-se, a Quart Jove, l'exposició que repassa els 25 anys del festival. I per sisè any consecutiu, hi haurà una versió del festival dedicada al públic infantil: serà el 7 de setembre a la plaça de l'Església amb el grup valencià de rock Ramonets (19 h).

El divendres 8 de setembre la plaça començarà a animar-se de tarda amb taller de balls valencians amb els alacantins El So dels Barrejats, grup que a la nit, i després del corresponent sopar de faixa, compartirà concert-ball amb la colla de dolçainers Germans Caballer i Amics, de Sagunt.

El dissabte 9 de setembre, més música i més folk d'arreu. Al matí, hi haurà un curs de dansa amb el conjunt francès Morand Cajun Band. I a la tarda, cercavila i ronda de ball amb els aragonesos A Cadeira Coixa. Totes dues formacions s'encarregaran d'animar després la nit de folk a la plaça de l'Església. A més, la colla Gatzara de Paterna farà cercavila i dansà popular.

Navega per les etiquetes

Una Nit FolkQuart de Poblet

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat