Actualitzat el 08/09/2017

Forró i samba en el Dia del Brasil

Mariene de Castro, el 10 de setembre al Poble Espanyol de Barcelona

El Dia del Brasil, la trobada de música i cultura brasilera a Barcelona, celebrarà la novena edició aquest diumenge 10 de setembre al Poble Espanyol. Hi haurà concerts, gastronomia, tallers... i una actuació estel·lar: la cantant bahiana Mariene de Castro.
Mariene de Castro

Enguany, el Dia del Brasil canvia d'ubicació i s'instal·la al Poble Espanyol de Montjuïc, amb activitats des del migdia fins a la nit. Musicalment, el forró i la samba seran els protagonistes de la trobada, amb les actuacions de dues cantants especialment poderoses: la sambista i cantautora bahiana Mariene de Castro (19.40 h) i la figura del forró de Recife Anastácia (21.20 h).

A més, el festival portarà l'actuació de dos grups brasilers establerts a Barcelona: Sapato Branco, representant de la samba de gafieira, i Barbado Samba, que versiona el repertori dels grans noms de la música popular brasilera. També hi haurà ball i batucada amb les agrupacions Escola de Samba Unidos de Barcelona i Batucada Ketubara Barcelona.

Com en les edicions anteriors, hi haurà zona infantil amb tallers, jocs, capoeira, rondalles i contes... i la sempre exitosa zona gastronòmica, amb plats típics d'arreu del Brasil i dels països limítrofs.Després del festival de diumenge, les activitats del Dia del Brasil s'allargaran amb la 4a Mostra de Cinema Dia del Brasil, que es farà del 14 al 17 de setembre als Cinemes Girona de Barcelona.

Navega per les etiquetes

Poble EspanyolDia del Brasil

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat