Actualitzat el 14/09/2017

Ondara és festa

Dolçaines, muixerangues, folk i lutiers, al XXII Festacarrer d'Ondara, del 15 al 17 de setembre

Una de les trobades més emblemàtiques de la música d'arrel als Països Catalans, el Festacarrer d'Ondara, celebrarà la XXII edició entre els propers 15 i 17 de setembre. Hi haurà concerts, aplec de colles dolçaineres, de muixerangues, fira de lutiers, dansà popular i jocs tradicionals.
Pep Gimeno 'Botifarra'. Foto: Xavier Mercadé

El primer dia del Festacarrer, el divendres 15 de setembre, hi haurà dues actuacions, les de la banda La Romàntica del Saladar i el grup de jazz-folk Dolç Tab Jazz, a més del lliurament del Premi de Composició per a Dolçaina i Piano Festacarrer d'Ondara.

El dissabte 16 de setembre s'acumularan les activitats a Ondara. A més del 18è Aplec de Colles de Dolçaines i Tabals, i del 1r Aplec de Muixerangues de les Comarques Centrals, cantarà Pep Gimeno 'Botifarra', el grup de folk Rascanya, la banda d'homenatge a Obrint Pas Seguirem i l'ska-rock de Reacció. També hi haurà fira de lutiers, dansà popular, jocs tradicionals i mercat de la terra.

Finalment el diumenge 17 de setembre prendran el protagonisme les dolçaines i els tabals. El 1r Intercanvi Comarcal de Dolçaines i Tabals Vila d'Ondara reunirà els músics de Xirimitab's de Xàbia, la colla D'Ondara i la Unió Musical d'Ondara.

Navega per les etiquetes

OndaraFestacarrerFolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat