Actualitzat el 21/09/2017

Neix la Trobada d'Acordions Carlos Fantova

Es farà en el marc de la Fira de Barruera, del 22 al 24 de setembre

Molt bona notícia. El cap de setmana del 22 al 24 de setembre tindrà lloc a Barruera la primera Trobada d'Acordions Carlos Fantova, en el marc de la popular fira d'aquest poble de la Vall de Boí. 
Concurs de dalladors a la Fira de Barruera. Foto: Turisme Vall de Boí

La XVII Fira de Barruera, aquest diumenge 24 de setembre, oferirà com és tradicional fira ramadera, mostra d'animals, productes artesans, activitats infantils, portes obertes a l'església romànica de Sant Feliu, concurs de dalladors a mà... i enguany, per primer cop, trobada d'acordionistes. 

De fet, la trobada es desenvoluparà durant tot el cap de setmana, combinant les classes amb un concert a la placeta del poble (23 de setembre, 22.30 h), a càrrec dels alumnes, el grup d'acordionistes de la Ribagorça Ribatònics i, tot seguit, un quartet de corda. El diumenge 24 de setembre, a més d'un matí de classes obertes per les eres de Barruera, la trobada acabarà amb una mostra del treball realitzat al llarg del cap de setmana. La trobada vol continuar la feina que Carlos Fantova va fer amb el seu acordió per la Vall de Boí.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat