Actualitzat el 22/09/2017

Botifarra amb Ahmed Touzani i Carraixet a Torrevella

Hi actuaran el 26 de setembre, en el marc del Dia Europeu de les Llengües

El dimarts 26 de setembre se celebrarà a Torrevella, al Baix Segura, el Dia Europeu de les Llengües. Hi actuaran el cantaor de Xàtiva Pep Gimeno 'Botifarra' i el violinista i cantant de Tànger Ahmed Touzani, presentant De banda a banda del Mediterrani, i també la històrica formació de folk Carraixet.
Ahmed Touzani i Pep Gimeno 'Botifarra', al cartell del concert

A més de ser molt bons amics, Botifarra i Ahmed Touzani van descobrir un bon dia que les seves respectives tradicions musicals tenen un substrat amb molts elements comuns. D'aquí va néixer el concert De banda a banda del Mediterrani, que presentaran a l'antic i monumental embarcador Eras de la Sal, a Torrevella (20.30 h, entrada gratuïta). A més, també actuarà un grup local d'havaneres en homenatge al gran compositor de la vila Ricardo Lafuente.

Aquest concert serà la culminació a Torrevella del Dia Europeu de les Llengües, una jornada farcida de lectures, activitats lúdiques i educatives que té lloc a diversos pobles d'arreu del continent per fomentar l'arprenentatge de les llengües i el respecte a la diversitat i la riquesa cultural. A Torrevella, entre altres activitats, l'emblemàtic grup de folk Carraixet oferirà un concert matinal adreçat als alumnes dels col·legis i instituts de la ciutat.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat