Actualitzat el 28/09/2017

Cant d'estil i estrenes a Godella

La VI Trobada d'Escoles de Cant D'Estil, el 30 de setembre a Godella

L'escola de cant d'estil del grup de danses El Poblet de Godella serà l'amfitriona de la VI Trobada d'Escoles de Cant d'Estil, el proper 30 de setembre. Hi haurà ronda d'albaes i cant d'estil de l'Ajuntament a la plaça de l'Església de Sant Bartomeu al llarg de tot el matí.


Les escoles de cant d'estil que participaran seran la de Castelló, la Gatzara de Paterna, l'AC la Carraspera, la de la Marina del Puig, i El Poblet de Godella. Totes cantaran albaes a l'Ajuntament, i deprés de passar per la torreta Misildo i l'esplanada de l'ermita, acabaran el recorregut a la plaça de l'Església de Sant Bertomeu. Com a versadors, hi haurà Josemi Sánchez i Maria Àngels Marqueño.

També a la plaça de l'Església de Godella, però una mica més endavant, concretament el 9 d'octubre, tindrà lloc una altra activitat destacada en el camp de la música popular: el cantaor Josep Aparicio 'Apa', amb la col·laboració de la banda Casino Musical de Godella i el grup de danses El Poblet, estrenarà a les 11.30 h la versió simfònica de la seva "Malaguenya". Aquesta peça que va formar part del disc d'Apa Cants i cants (Temps Record, 2011), i és una de les vuit que el cantaor està preparant actualment per a banda simfònica, amb arranjaments del músic i musicòleg Jordi Reig.

Navega per les etiquetes

GodellaCant d'estil

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat