Actualitzat el 30/09/2017

Devoció massiva dels grallers catalans

Aquest diumenge 1 d'octubre, onomàstica de Santa Teresa de Lisieux, tocaran matinades arreu

Aquest diumenge 1 d'octubre hi haurà referèndum a Catalunya. I coincidirà amb l'onomàstica de Santa Teresa de Lisieux, també coneguda com a Santa Teresa del Nen Jesús. Per celebrar-ho, enguany les colles gralleres s'estan coordinant per fer toc de matinades a ciutats i pobles arreu del territori.
Músx, de cercavila per Maó Foto: Susana Pons Arguimbau

Aquest diumenge 1 d'octubre, coincidint amb el referèndum i per celebrar que arrenca un dia important, hi haurà toc de matinades i participació grallera –i també de flabiolaires, sacaires, etc– a diferents districtes de Barcelona, Vilafranca del Penedès, Mataró, Tarragona, Reus, Vilanova i la Geltrú, Valls, Manresa, Vic, Sitges, el Vendrell, Palau Solità i Plegamans, Terrassa, Matadepera, Òrrius, Arenys de Mar, Palamós, Cardedeu, Santa Eugènia de Berga, Mollet del Vallès, Esparreguera, Sant Celoni i altres pobles que van sumant-se a la iniciativa. A cadascun d'aquests llocs es faran actuacions diferents: cercaviles, tocs fixos en col·legis electorals, etc.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat