Actualitzat el 27/10/2017

Esplugues, ciutat arrelada

El cicle Arrela't de música, cançó i dansa d'arrel, del 27 al 31 d'octubre

La projecció del documental Jaume Arnella, el Joglar i una trobada per cantar amb el carismàtic romancer obren aquest divendres 27 d'octubre el cicle tardorenc Arrela't, a Esplugues de Llobregat. I fins al 31 d'octubre hi haurà actuacions de folk de tot tipus i mida: Tren Seeger, Roba Estesa, FAR Trio, Exili, Orquestrina Trama...  
L'Orquestrina Trama tancarà el cicle Arrela't 2017. Foto: Carles Rodríguez

Tot i que el gruix d'activitats del cicle Arrela't es farà al Casal de Cultura Robert Brillas, l'arrencada tindrà lloc a l'Ateneu Popular d'Esplugues, on aquest divendres es projectarà el documental Jaume Arnella, el joglar. Hi haurà debat, sopar i cançons amb Agustí Corominas (director i guionista del documental) i amb el mateix protagonista del film, Jaume Arnella.

Dissabte 28 d'octubre, ja al Casal de Cultura, triple programa: a la tarda Tren Seeger presentaran el seu particular homenatge al patriarca del folk Pete Seeger i les seves cançons, mentre que la nit s'obrirà amb el FAR Trio, format per Francesc Cardona, Arnau Barrios, Ricard Ros, que tocaran plegats un repertori inspirat en les terres on els fars formen part del paisatge i el tarannà: Irlanda, la Bretanya, Galícia... Tot seguit actuarà Roba Estesa, grup guanyador del Concurs Sons 2015, que combina música d'arrel, festa i reivindicacions socials en un còctel batejat per elles mateixes com a 'folk calentó'.

Diumenge 29 a la tarda es presentarà el concert-espectacle del cor Exili, amb paraules i cants que evoquen els sentiments dels exiliats i la lluita dels resistents durant i després de la Guerra Civil. Finalment, el dimarts 31 d'octubre, des de la tarda i fins a la nit, hi haurà tallers de danses i ball de parella, castanyada i sopar popular rematat amb el ball de l'Orquestrina Trama

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat