Actualitzat el 30/10/2017

Eduard Iniesta i el cor Veus pinten els colors del mar

Estrenen nou espectacle aquest 4 de novembre al Teatre Auditori de Granollers

Eduard Iniesta i Veus - Cor Infantil Amics de la Unió estrenen aquest dissabte 4 de novembre l'espectacle Els colors del mar al Teatre Auditori de Granollers (21 h). El compositor i multiinstrumentista barceloní i el cor de veus blanques portaran la veu de Gemma Humet en una obra que planteja un viatge pel Mediterrani i les seves músiques amb reflexions socials.  
Eduard Iniesta. Foto: Arxiu Teatre Auditori de Granollers

La producció Els colors del mar recull, per una banda, peces tradicionals d’arreu del Mediterrani arranjades per Eduard Iniesta i, per l'altra, obres inèdites i originals del mateix compositor i escrites pel lletrista Piti Español. La cantant Gemma Humet interpretarà la part de veu solista en un espectacle que engloba temàtiques socials i humanes i reflexions sobre el món actual.
 
Així, Iniesta i Español proposen un viatge pel Mediterrani, un mar que interpreten ple de colors i contrastos, a través de músiques ètniques i cançons dels pobles que l’envolten (d’Itàlia a Grècia i de Turquia a l’Alguer) i d’obres originals que volen posar sobre la taula problemàtiques que tenen lloc dins un mar que, segons explica Español, "tantes vegades veiem com un llençol blau, però que també es tenyeix amb el color taronja de les armilles dels refugiats". Per això els impulsors del muntatge proposen la pregunta: “Com un mateix mar es pot mirar de maneres tan diferents?”.

A més, el Teatre Auditori de Granollers organitzarà una 'activitat 360 graus' entorn a aquest espectacle. Es tracta d’un taller de danses mediterrànies, a càrrec de l’entitat Pasaltpas, adreçat a públic familiar que es durà a terme el divendres 3 de novembre a les 18 h al mateix Teatre Auditori de Granollers.
 
A Els colors del mar, acompanyaran Eduard Iniesta i el cor Veus, que dirigeix Josep Vila Jover, Gemma Humet (veu), Antonio Sánchez (percussions ètniques), Robert Armengol (percussions clàssiques), Eduard Arribas (contrabaix) i Laia Capdevila (viola).

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat