Actualitzat el 01/11/2017

Retrat d'un artista

Oriol Tramvia, al Club Trébol de Ràdio 4

No es defineix com a músic ni com a actor, sinó com un artista. Oriol Tramvia passarà aquest diumenge 5 de novembre pel Club Trébol de Ràdio 4 per repassar una trajectòria que arrrenca quan ingressa una mica per la cara en l'acolorida tropa del Grup de Folk i passa per multitud d'escenaris fins avui. 
Oriol Tramvia, al Harlem de Barcelona Foto: Juan Miguel Morales

Josep Oriol Pons i Mir (Barcelona, 1951), Oriol Tramvia als escenaris, passarà aquest diumenge 5 de novembre pel Club Trébol per escoltar algunes de les seves cançons i comentar una trajectòria des que el 1968 va entrar a formar part d'una manera poc ortodoxa del col·lectiu Grup de Folk. L'ambient familiar en la infància, la mili, l'ambient zelestial, el disc Bèstia (Edigsa, 1976), la participació en el món del teatre a partir del musical Rocky Picture Horror Show, els canvis socials, la poesia catalana que el commou i les afinitats musicals (els Beatles a l'òpera i de Sisa a Mompou) són alguns dels temes que apareixen a l'entrevista, on sonaran també unes quantes cançons d'una carrera que abasta cinquanta anys d'escenaris. L'escenari, que Oriol Tramvia defineix com "un lloc blanc i immaculat on pot passar de tot".

El Club Trébol va ser un local de Barcelona on, als anys quaranta, van conviure músics catalans de generacions d'abans i després de la Guerra Civil. Per això dona nom a un programa que repassa les trajectòries, la vida i l'obra de destacats músics dels segles XX i XXI. S'emet a Ràdio 4 els diumenges de 16 a 17 i també pot escoltar-se online o descarregar-se com a podcast.

Navega per les etiquetes

Club TrébolRàdio 4Oriol Tramvia

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat