Actualitzat el 22/11/2017

Un hotel diferent

El Diobar de Barcelona acull un concert solidari amb el City Plaza d'Atenes

El City Plaza és un antic hotel del centre d'Atenes conegut arreu del món perquè, després de ser abandonat el 2009, ha passat a ser gestionat per activistes i refugiats. Aquest dijous 23 de novembre el Diobar de Barcelona acollirà un concert solidari per recaptar fons per a aquest hotel tan especial.
El trio Feta serà un dels grups participants al concert del Diobar. Il·lustració: Angelos Streklas

El concert d'aquest dijous al soterrani del Diobar, a tocar de la Ciutadella de Barcelona, servirà per recaptar fons per al Refuggee Accomodation and Solidarity Space City Plaza d'Atenes, amb la participació voluntària dels grups Anatolian ConnectionsTrio Feta, Idil Ayral i Dj Grounchoo.

El City Plaza va ser ocupat l'abril de 2016 per activistes solidaris amb els refugiats, i des d'aleshores proporicona aixopluc a més de 400 refugiats, fent que gaudeixin de més llibertat i autonomia que no pas als camps de refugiats. El City Plaza no rep fons ni del govern ni d'ONGs, i està gestionat de manera horitzontal entre refugiats, persones solidàries i voluntaris, fomentant la integració. L'entrada suggerida per al concert és de 7 €. El 100% dels fons recaptats serà donat al City Plaza.

Navega per les etiquetes

DiobarCity PlazaAtenes

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat