Actualitzat el 29/11/2017

Tres veus salades

Les Anxovetes actuen al CAT i a Caldes de Montbui en el marc del Circuit Folc

Aquest dijous 30 de novembre el Circuit Folc torna al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia (21.30 h) de la mà de Les Anxovetes, grup d'havaneres cantat íntegrament en femení. Tres veus, guitarra i contrabaix vesteixen amb nous arranjaments un repertori clàssic i tradicional.
Les Anxovetes

Les Anxovetes
van ser finalistes del Concurs Sons de la Mediterrània l'any 2015. El 2016 van participar en el programa d'acompanyament artístic que l'Espai Marfà de Girona organitza amb la Casa de la Música del Gironès. I aquest 2017 han publicat En sal (autoeditat), un segon disc gravat dos anys després del seu treball de debut, En fresc (autoeditat, 2015).

El grup, format per Tona Gafarot (veu greu), Montse Ferrermoner (veu aguda-mitjana), Marta Pérez (veu aguda-mitjana), Salva Gallego (guitarra) i Xevi Pasqual (contrabaix), interpreta al nou àlbum clàssics del repertori havanerístic i tavernari com "Vestida de nit", de Cástor Pérez; "El meu avi", de Josep Lluís Ortega Monasterio ; "La gavina", de Frederic Sirés, "Rosina"...

Després del concert del CAT, i seguint el Circuit Folc, Les Anxovetes actuaran el 2 de desembre al Cafè del Centre de Caldes de Montbui. I més endavant, el 16 de desembre, tancaran la seva participació al Circuit actuant al Cafè Slàvia de les Borges Blanques.


  

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat