Actualitzat el 30/11/2017

Tres per tres

Efrén López actua en format de trio a València, Terol i Barcelona

La passió viatgera i musical del multiinstrumentista Efrén López fa que no el puguem veure als nostres escenaris tant com voldríem. Aquests dies tindrem oportunitat d'escoltar-lo en format de trio a tres concerts: a València aquest 30 de novembre, a Terol l'1 de desembre i a Barcelona el 3 de desembre. 
Efrén López

Aquest dijous 30 de novembre, Efrén López actuarà en format de trio a La Fábrica de Hielo de València (20 h). Tocarà el rebab afganès, el dutar d'Herat, l'ut, el santur, el kudum, el lavta i el saz, i estarà acompanyat de Miriam Encinas (dilruba, flautes i bendir) i Nuno Silva (santur persa i ud), amb un repertori format per composicions de tots tres músics. Amb la mateixa formació, el divendres 1 de desembre actuarà al teatre Tenor Marín de Terol (20.30 h). I el diumenge 3 de desembre, amb Miriam Encinas i Ciro Montanari (tabla), actuarà al centre Gungur Fine Arts de Barcelona interpretant un repertori centrat en les músiques tradicionals de l'Afganistan, l'Iran i l'Índia.
 
La setmana vinent, qui vulgui escoltar Efrén López ho haurà de fer a l'altra punta del Mediterrani: el 7 de desembre actuarà a la ciutat turca d'Esmirna, concretament a l'església d'Aziz Vukolos i al costat del sonador de tabla Gürkan Özkan.

En l'àmbit de l'estudi gravació, Efrén tampoc no para quiet. Després de publicar l'exuberant disc Taos (Buda Musique, 2017) al costat de Stelios Petrakis (lira de Creta) i Bijan Chemirani (percussions), prepara ja un nou treball, de cara al pròxim hivern, amb el trio elèctric E.A.R., que comparteix amb el bateria Adrián Perales i Raül Bonell (Warr guitar).  


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat