Actualitzat el 30/11/2017

Folk per la llibertat a Brussel·les

Músics catalans d'arrel actuaran el dijous 7 de desembre al teatre Molière

El proper dijous 7 de desembre, el teatre Molière de Brussel·les acollirà el concert Folk per la Llibertat, amb les actuacions d'Inxa Impro Quintet, Pau i Xavier Bayer i Belda & Sanjosex. La cita és a les 20 h i l'entrada és lliure amb taquilla inversa.  
Els Inxa Impro Quintet, passejant per Vilobí del Penedès

Fa unes setmanes, parlant amb Manu Sabaté del nou disc dels Inxa Impro Quintet i de la presentació que en van fer a Vilafranca del Penedès, comentàvem a Sons de la Mediterrània que 'tradició és llibertat'. I poc ens pensàvem que la frase prendria encara més sentit amb el curs dels esdeveniments. Aquest dijous 7 de desembre al vespre, després de la manifestació sobiranista que recorrerà el centre de la capital belga (i actual residència de bona part del Govern de la Generalitat de Catalunya), el teatre Molière acollirà un concert amb tres propostes de folk català: els Inxa Impro Quintet, la mitja cobla formada per Pau i Xavier Bayer i Càntut, el projecte sobre el repertori tradicional de la vegueria gironina que aplega Carles Belda i Carles Sanjosé flanquejats per la violinista Coloma Bertran i el multiinstrumentista Jordi Casadesús.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat