Actualitzat el 16/12/2017

Fok a Torroella!

Kepa Junkera estrena amb convidats el seu àlbum dedicat a la música tradicional catalana

L'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí acollirà aquest divendres 29 de desembre (21 h) el concert d'estrena de Fok (Satélite K, 2017), el doble CD on l'acordionista basc Kepa Kunkera interpeta repertori tradicional català al costat d'una bona pila d'amics músics. Alguns d'ells l'acompanyaran a l'estrena. 
Kepa Junkera. Foto: Igotz Ziarreta

El concert, que s'havia de fer inicialment l'11 de novembre però va ajornar-se en solidaritat amb els presos polítics, tindrà la participació d'una representació notable dels artistes i grups que han participat a Fok. Així, hi haurà la Cobla Bisbal Jove, dirigida per Xavi Molina; el graller Manu Sabaté; la cantant Gemma Humet; el cantant i folklorista Amadeu Rosell; el pandero quadrat de Guillem Ballaz; el duo Ballaveu, format per Patri Garcia i Xavi Rota, i els Txec (Tarragonako Txalaparta Escola), entre altres.

En una extensa entrevista al número de desembre de la revista Enderrock, Kepa Junkera, visitant assidu des de fa molts anys de trobades com les d'Arsèguel, el FIMPT de Vilanova i la Geltrú i el Tradicionàrius, explica que Fok, amb músics i repertori d'arreu dels Països Catalans, és un d'aquells projectes paral·lels que fa per gust i per agraïment personal: "El que he fet té molt a veure amb tornar en certa manera tot el llegat que he rebut. Sobretot perquè som músics artesanals i quan una cultura es fixa en el que fem, i més encara amb el que faig amb les meves composicions, ho agraïm molt". 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat