Actualitzat el 18/12/2017

Per Nadal, música tradicional

Perepau Ximenis i Enric Badal, aquest 20 de desembre a la Taverna del CAT

Dimecres 20 de desembre (21.30 h) se celebrarà la darrera sessió del trimestre de la Taverna del CAT, les actuacions gratuïtes al Bar del Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia. Els encarregats de començar a escalfar el Nadal amb música tradicional seran l'acordionista Perepau Ximenis i el violinista Enric Badal.
Perepau Ximenis i Enric Badal. Foto: Arxiu del CAT

"Degustació de melodies tradicionals d'arreu, acompanyades d'un got de violí i una copa d'acordió; per postres, un tast de dolç de poemes assortits." Aquest és el menú prenadalenc que ens proposen un parell de músics de llarga trajectòria lligada a mil iniciatives folk: el violinista Enric Badal, vinculat a formacions com Ara Va de Bo i Tercet Treset, i l'acordionista diatònic Perepau Ximenis, impulsor entre altres aventures de Clau de Lluna, del duet amb el tenorista Jordi Molina i del grup Brunzit.   

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat