Actualitzat el 20/12/2017

Rachid Taha al Blues i Ritmes

El festival badaloní programarà cinc concerts entre el 16 i el 25 de març

Tot i el seu caràcter inequívocament lligat a les diverses músiques d'arrel nord-americana, el festival Blues i Ritmes de Badalona acostuma a oferir alguna 'perla' mediterrània. A la propera edició es podrà escoltar l'històric rocker franco-algerià Rachid Taha (23 de març, Teatre Principal, 21 h).  
Rachid Taha

A la passada edició va ser Alba Molina interpretant el repertori de Lole y Manuel. El 2015, Maria del Mar Bonet va revisar les cançons del disc Alenar (Ariola, 1977), mentre que Soleá Morente es va presentar al costat de Los Evangelistas. Pel Blues i Ritmes, que acostuma a parar atenció a propostes d'arrel amb certa originalitat, també hi han passat figures importants de la música popular algeriana, començant per la temperamental reina del rai, Cheikha Rimitti, que va fer tremolar el teatre Zorrilla el 2001, i la delicada cantauotra Souad Massi, que va enamorar el mateix espai l'abril del 2006. Ara serà el torn d'un altre pes pesant dels sons arrelats al Magrib: l'imprevisible Rachid Taha, nascut prop d'Orà i crescut a l'Alsàcia, indòmit des dels temps del grup Carte de Sejour i un dels grans referents pel que fa a la combinació del rock i l'electrònica amb la cançó àrab, el rai, el chaabi... 

La programació del festival Blues i Ritmes 2018 es completa amb la festa inaugural del bluesman Rick Estrin & The Nightcats (Teatre Principal, 16 de març), el trio de gòspel The Como Mamas (Teatre Zorrilla, 17 de març), el cantautor country Jim Lauderdale (Teatre Principal, 18 de març) i el sextet de rhythm'n'soul britànic de James Hunter (Teatre Principal, 25 de març).

Navega per les etiquetes

Blues i RitmesBadalonaRachid Taha

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat