Actualitzat el 09/01/2018

Aromes de mixtura a Mataró

Flor de Canela actua aquest 11 de gener al cicle Músiques Tranquil·les

D'una de les grans cançons de la gran Chabuca Granda surt el nom de Flor de Canela, quartet nascut a l'Esmuc que es mou entre el folklore llatinoamericà, els sons jazzístics i una gran diversitat de ritmes i repertoris, propis i tradicionals. Aquest 11 de gener seran al Casal Nova Aliança de Mataró (21 h), dins el cicle Músiques Tranquil·les.  
Flor de Canela

Flor de Canela són Paula Vegas (piano i veus), Xerach Peñate (bateria i veus), Marta Bautista (baix, contrabaix i veus) i Núria Balaguer (veu). Van formar el grup tot just l'any passat a Barcelona, i en pocs mesos ja han anat rodant en directe per Barcelona (i també per Valladolid i les Canàries, terres d'origen de part de les integrants) una proposta que busca 'una aroma pròpia', amb referents populars diversos que elles passen per un filtre d'instruments elèctrics. Més o menys com diu la lletra de la cançó: "Jazmines en el pelo y rosas en la cara, airosa caminaba la flor de la canela, derramaba lisura y a su paso dejaba aromas de mistura que en el pecho llevaba...".   

Aquesta és la versió de "La flor de la canela" del quartet barceloní Flor de Canela:


I aquesta és una gravació televisiva de la gran dama de la tradició afroperuana Chabuca Granda, amb uns músics sensacionals:
FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat