Actualitzat el 23/01/2018

Laberint musical a Cardedeu

La tercera edició de Labyrinth Catalunya ofereix tallers i concerts del 22 de març al 2 d'abril

A Cardedeu s'hi instal·larà el proper mes de març un laberint. No serà però un laberint per perdre-s'hi, sinó per trobar un munt de músiques interessants d'aquelles que costa de trobar en altres llocs, especialment vinculades a l'òrbita hel·lènica, les músiques modals, la tradició otomana i sufí, etc.
Ross Daly i Zohar Fresco, durant l'edició del 2017 del Labyrinth Catalunya a Cardedeu. Foto: Arxiu Labyrinth Catalunya

La tercera edició de Labyrinth Catalunya, a més de vuit tallers (composició, improvisació, orquestració i conjunts instrumentals en música modal, otomana i sufí, percussió ibèrica, frame drums, violí, violoncel, ud, nei i cant grec), oferirà dotze concerts i actuacions per part de professors, estudiants i músics convidats.

Les activitats començaran el dijous 22 de març, amb la presentació del festival a l'Escola Oficilal d'Idiomes de Drassanes a Barcelona amb la Labyrinth Catalunya Orchestra. L'endemà, el divendres 23 març, hi haurà concert de Coetus al CeCuCa - Centre Cultural de Cardedeu (21.30 h, 10 € i 8 €). El dissabte 24 de març, al Cinema Esbarjo de Cardedeu hi haurà un altre concert, en aquest cas de Ross Daly (multiinstrumentista i 'patriarca' del centre Labyrinth de Creta), acompanyat de Kelly Thoma (lira cretenca) i el percussionista Zohar Fresco (Cinema Esbarjo, 22 h, 10 € i 5 €).
 
El diumenge 25 març, també al Cinema Esbarjo, es presentarà l'obra musicada El naixement de l'exili: el rembétiko (21 h, 5 € i 3 €), i a la nit, al Tarambana, la festa continuarà amb la jam de la Rembetiki Compañía de Barcelona  (23 h, entrada lliure).
  
El dilluns 26 de març, més jam, en aquest cas de música i dansa, a la sala polivalent Tèxtil Rase (22 h, entrada lliure). I el dimarts 27 de març es realitzarà una mostra dels Tallers de Música de la primera setmana (Cinema Esbarjo, 22 h, entrada lliure).
 
El dimecres 28 es presentarà al Cinema Esbarjo el documental Labyrinth (18 h), i a partir de les 21.30 h al CeCuCa hi haurà concert de tots els professors que participen als tallers, a més de músics convidats. El dijous 29 de març, una altra jam, en aquest cas a Can Convent (21 h, entrada lliure), amb la participació dels músics Peppe Frana i Ciro Montanari.
 
El divendres 3 de març a la sala Tèxtil Rase es farà un doble concert: Mu & Sasha amb Didac Ruiz Lazaro donaran pas al combo format per Giorgos Papaioannou, Nikos Papaioannou, Alexandros Papadimitrakis i Christos Barbas (22 h, 10 I 5 €).
 
El dissabte 31 març, un altre doble concert al Cinema Esbarjo: Milo kai Mandarini Quartet i el trio format per Rusó Sala, Aleix Tobias i Míriam Encinas (22 h, 10 i 5 €). Diumenge 1 d'abril, serà el torn de la mostra dels Tallers de Música de la segona setmana (Cinema Esbarjo, 22 h, entrada Lliure).
 
Finalment, el dilluns 2 d'abril l'acció es traslladarà a Barcelona, concretament a l'Auditori Calàbria 66, on actuarà el Christos Barbas Trio (21.30 h, 6 €).

Navega per les etiquetes

CardedeuLaberint

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat