Actualitzat el 02/02/2018

Primavera vallesana

Jaume Arnella i el Cor Sarabanda actuen aquest 2 de febrer al Tradicionàrius

"Sé que venen pels camins, i que canten primavera", cantava Jaume Arnella en una de les seves primeres cançons, l'any 1968. I la segona part de la tornada dona títol al concert que el veterà músic presenta aquest divendres 2 de febrer al festival Tradicionàrius, al costat del Cor Sarabanda (22 h). 
Jaume Arnella actuant a l'edició 2017 del Tradicionàrius. Foto: Josep Tomàs - Centre Artesà Tradicionàrius

...I que canten primavera
 neix de la saborosa trobada del romancer itinerant Jaume Arnella i de l’univers sonor polifònic del Cor Sarabanda de la Garriga, integrat per trenta dones i dirigit per Mariona Castelar. Aquesta és una trobada de mons musicals diferents que es potencien mútuament. L’espectacle no és un simple intercanvi de repertori, sinó que els seus protagonistes comparteixen vivències i maneres d’entendre la vida que necessiten ser cantades.

Després de presentar-se en societat el passat octubre a la Garriga, al CAT de Gràcia hi estrenaran "El Romanço del bombardeig de Granollers". També hi haurà poesia –de l'osonenc Mossèn Cinto al persa Omar Khayyam–, temes de la compositora i pegagoga Narcisa Freixas i del mateix Jaume Arnella, així com molts temes tradicionals sobre la dona. I, per descomptat, les "Les rondes de vi"... un grapat de cançons de 'destil·len primavera'...


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat