Actualitzat el 09/02/2018

Fanfares de fantasia

FanFarra, Biflats i Brass the Gitano Band, aquest cap de setmana al Tradicionàrius

Aquest cap de setmana bufaran vents i aires de festa carnavalesca al Tradicionàrius. Aquest divendres 9 de febrer al CAT, programa doble amb la presentació del grup FanFarra i l'agrupació coblística-balcànica Biflats. I dissabte 10 al matí al mercat de la Llibertat, Brass the Gitano Band.
FanFarra. Foto: Arxiu del CAT

La festa de Carnaval del Tradicionàrius, aquest 9 de febrer al CAT de Gràcia (22 h), tindrà un caràcter fanfàric de la presentació en societat dels Fanfarra i el grup empordanès Biflats. Els primers presenten un repertori de grans èxits de la música catalana en clau fresca i festiva: d'"El Patumaire" i "El meu avi" a l'últim èxit de moda. La tropa d'aquesta nova proposta que té en compte antecedents com La Banda Oficial de l'Eix del Mal són Clara Ayats i Joan Barnet (veus i megàfon), Roger Andorrà (gralla), Roser Serrano (tenora), Jordi Montasell (trombó), Mickey de los Reyes (sousàfon), Pau Benítez (acordió diatònic), Alba Tomàs (Pandereta) i Boris Pi (bombo).

Per la seva banda, Biflats és un altre dels grups que estan animant darrerament el camp de la cobla, acostant-lo a l'àmbit de les fanfares i la música balcània. Actualment presenten el seu primer disc, Catalan Fanfare! (Picap, 2017), on combinen en cançons pròpies sons de la cobla, rumba, maneres de fer característiques de les fanfares balcàniques... i molta conya empordanesa. Al Tradicionàrius presenten la seva nova posada a escena, dirigida pel dramaturg Martí Torras. Els integrants del grup són Marcel Dalmau (veu), Xavi ‘Pendón’ (veu, tenora i clarinet), Edgar Massegú (veu i percussió), Raül Gallego (veu i trompeta), Joan Gómez Clapers (flabiol), Adrià Sánchez (tible), Jordi Casas Turón (tible), Ferran Miàs (tenora), Jordi Sacristán (trompeta), Darío García (trombó), Eduard Prats (fiscorn), Oscar Bas (bombardí), Moisès Hidalgo (tuba), Pep Sànchez (baix), Pep Solà (bateria).

Finalment, qui després d'aquesta vetllada de Carnaval vulgui més farra i més fanfara, pot anar aquest dissabte 10 de febrer al Mercat de la Llibertat de Gràcia. A partir de les 11.30 h hi desfilaran els músics de Brass the Gitano Band, banda de metalls de repertori eclèctic i festiu.

Navega per les etiquetes

FanFarraTradicionàriusBiflats

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat