Actualitzat el 10/02/2018

Pena a pena i tango a tango...

Sandra Rehder presenta 'Canción maleva' aquest 11 de febrer al Casinet d'Hostafrancs

La cantant tanguera Sandra Rehder presentarà el seu setè disc, Canción maleva (Icària / Ventilador Music, 2017), al festival BarnaSants. L'acompanyaran tres emblemes de la música argentina a Barcelona: Gustavo Battaglia (guitarra), Horacio Fumero (contrabaix) i Marcelo Mercadante (bandoneó). 
Sandra Rehder. Foto: Fernando Prats 

Passions fatals, penes poètiques, cantonades de ravals, nits nostàlgiques, existencialisme urbà... tots els ingredients que alimenten l'imaginari del tango animen el sisè treball de la cantant de Mendoza Sandra Rehder, establerta a Barcelona des del 2001. També milongues urbanes, fragments de l'opereta Maria de Buenos Aires d'Astor Piazzolla, murga, i versions de clàssics de totes les èpoques com "Che, Bandoneón", d'Aníbal Troilo i Homero Manzi, i "Qué tango hay que cantar?", de Cacho Castaña.

En la presentació de Canción maleva al BarnaSants, aquest diumenge 11 de febrer al Casinet d'Hostrafrancs (19 h), l'acompanyaran els dos músics que han tocat i signat els arranjaments de l'àlbum, Gustavo Battaglia i Marcelo Mercadante, als quals s'afegirà un contrabaix de categoria, el d'Horacio Fumero.

Navega per les etiquetes

tangoSandra RehderBarcelona

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat