Actualitzat el 12/02/2018

Conveni de col·laboració entre CCMA i Tradicionàrius

Els mitjans públics promocionaran i difondran les activitats del festival el 2018 i el 2019

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Associació Cultural per a la Tradició Musical (TRAM) han firmat un conveni per tal de promocionar i difondre les activitats que tindran lloc durant les edicions del 2018 i del 2019 del Festival Tradicionàrius.
Tast i nit de glosa i xeremiers al CAT en record de Pere Tàpias, al Tradicionàrius 2018. Foto: Josep Tomàs - Centre Artesà Tradicionàrius

Segons aquest acord que s'ha fet públic avui 12 de febrer, i en relació a la missió dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de promoció i difusió de la cultura, la CCMA difondrà i informarà de les activitats culturals programades al Tradicionàrius Festival Folk Internacional, que organitza l'Associació Cultural per a la Tradició Musical (TRAM).

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l’educació, la creació i la innovació.

Navega per les etiquetes

CCMATradicionàriusfolk

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat