Actualitzat el 13/02/2018

Violins i corrandes al cor de la terra aspra

L'onzena edició de La Violinada, del 16 al 18 de febrer a Argelaguer

El cap de setmana del 16 al 18 de febrer se celebrarà a Argelaguer, al cor de la Garrotxa, l'onzena edició de La Violinada, la trobada de corda fregada amb tallers, concerts i ballades. Enguany la programació para una atenció especial als balls català i occità.
Cercavila de La Violinada d'Argelaguer. Foto: Arxiu del CAT

La programació arrencarà el divendres 16 de febrer. Després d'una cantada de benvinguda al vespre al bar del Casal, a la nit hi haurà ball inaugural amb Ai el Gerro, seguit d'una jam session i una vetllada oberta a la participació de tothom al mateix Casal.

L'endemà, el dissabte 17 al matí, se celebraran tallers de diferents nivells de violí, corrandes i ball, així com activitats paral·leles (passejades pels camins estassats de la zona). A la tarda, després d'una sobretaula cantada al Casal, es faran més tallers (de dansa, de guitarra, de violí). Després de sopar, la Nit Violinaire s'animarà amb balls catalans i occitans de la mà del grup Corrandes Són Corrandes i el duo format per Xavier i Mickaël Vidal.

EL diumenge 18, finalment, es faran més sessions de tallers i la tradicional cercavila al matí, i ja a la tarda, rifa i ball amb mostra dels tallers, el grup de ball cantat Ballaveu i el duo format pels violinaires Panxito i Anaís Falcó.

Tant per als àpats com per als tallers, cal inscriure's prèviament al web de La Violinada.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat