Actualitzat el 27/02/2018

Cantadeira rockera

La cantautora gallega Ses, aquest 1 de març al Tradicionàrius

Energia i nova música gallega aquest dijous al Tradicionàrius. Ses presentarà el seu darrer treball, Readmirando a condición (Fol Música, 2017), on revisa les cançons que van formar part del seu debut discogràfic. La cita és al CAT a les 21.30 h.   
Ses. Foto: Arxiu de l'artista

La cantant María Xosé Silvar (La Corunya, 1983), coneguda artísticament com a Ses, té una veu plena de nervi i un repertori que s'inclina preferentment cap el rock i el rhythm'n'blues. Provinent del món de la dansa i la música tradicional gallega, va començar a fer carrera amb el grup Chámalle Xis!

El 2011 va publicar el seu primer àlbum en solitari, Admirando a condición (Airapro Prudccións). Però explica que no va acabar de quedar contenta amb el resultat dels arranjaments i que recentment, a l'hora de gravar un noun treball, va dedicir tornar a gravar tot aquell repertori amb nous arranjaments i un so més esmolat. Readmirando a condición recull tots els temes revisats del seu debut, a més d'una nova cançó, la que dona títol al nou disc, "Readmirando a condición".     

Al CAT, Ses estarà acompanyada de Tito Calviño (guitarra), Fernando Fraga (baix) i Christian Delgado (bateria).

Navega per les etiquetes

SesTradicionàrius

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat