Actualitzat el 28/02/2018

Tranquil·la calidesa

Anita Zengeza, al Músiques Tranquil·les de Mataró aquest 1 de març

Cada primer dijous de mes sonen Músiques Tranqui·les a Mataró. Aquest 1 de març, la cantautora de Zimbàbue establerta a Barcelona Anita Zengeza protagonitzarà un nou concert (Casal Nova Aliança, 21 h). I mitja hora abans, es podrà escoltar la rapera Joina.   
Anita Zengeza. Foto: Arxiu de l'artista

La música d'Anita Zengeza és un reflex fidel de la diversitat cultural que ha viscut des de petita. Canta amb veu càlida i vellutada composicions que parlen d'experiències i vivències, especialment vinculades a la migració. Pel que fa a la música, s'hi poden anar resseguint tocs d'afropop, jazz, bossanova, latin... Ha gravat els discos Anita Zengeza (Whatabout Music, 2013) i Natural Journey (Slow Walk, 2016)

El grup que acompanya Zengeza el formen músics de categoria: Pau Figueres (guitarra elèctrica), Miquel Ubach (baix), Adri González (teclat), Antonio Sánchez (percussió) i Roger Martínez (bateria).FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat