Actualitzat el 13/03/2018

Cúmbia rebel a Vilanova i la Geltrú

Puerto Candelaria, nova confirmació al FIMPT 2018

El FIMPT de Vilanova i la Geltrú, un dels festivals de referència pel que fa a la música popular i tradicional als Països Catalans, celebrarà la XXXVIII edició del 15 al 17 de juny. A banda de Kepa Junkera, que hi presentarà el doble disc Fok, s'ha confirmat també la participació del grup colombià Puerto Candelaria
Puerto Candelaria

El sextet de Medellín Puerto Candelaria serà l'encarregat d'obrir la nit del divendres 15 de juny les actuacions a la plaça del Port. La formació va néixer l’any 2000, amb músics procedents de diferents acadèmies de la ciutat de l'interior colombià, revitalitzant les diverses tradicions musicals colombianes: la cúmbia, els sons de la sabana, els ritmes tropicals... a més de tocs de fanfara balcànica, i tot amanit amb teatre, dansa, rebel·lia i humor per mirar de captar i plasmar a l'escenari 'l'absurd que és Colòmbia'.

La renovada plaça del Port serà enguany l'escenari dels concerts principals. Així, el dissabte 16 de juny l'acordionista basc Kepa Junkera hi presentarà el doble disc Fok (Satélite K, 2017), on recrea amb destacats músics del folk el repertori tradicional d'arreu dels Països Catalans. També es mantindran les actuacions al Teatre Principal, on hi haurà una nova versió del "Passeig del Carme", de Pere Tapias, que cada any obre el festival, i la cloenda es farà el diumenge 17 de juny a la plaça de la Vila.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat