Actualitzat el 23/03/2018

Glosa amb veu de dona

La VII Mostra Nacional de Cançó Improvisada, el 24 de març a Sant Quirze del Vallès

Com cada primavera, Sant Quirze del Vallès acull una mostra de glosa amb cantadors d'arreu dels Països Catalans. La VII edició tindrà lloc aquest dissabte 24 de març amb vermut, dinar, mostra infantil, concert... i cançó de text improvisat, és clar. Enguany, la mostra la protagonitzaran completament les dones. 
Moment de la Mostra de l'any passat. Foto: Xevi Vilaregut

La mostra, que organitzen el col·lectiu Glosadores de la Serra, l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i l'associació Cor de Carxofa, tindrà lloc al llarg del dissabte 24 de març. Aquest divendres 23, però, ja hi haurà un preàmbul, amb un concert a l'Estraperlo del duet menorquí Cala Joia (22.30 h), que està a punt de publicar el disc aCORds de mar, amb una sonoritat presidida pel ritme de l'havanera.

Dissabte, la Mostra arrencarà amb un vermut amenitzat pel duo terrassenc Betzuca, que formen la violinista Carol Duran i l'acordionista Núria Lozano. Després d'un dinar popular a l'Estraperlo i la corresponent sobretaula cantada, l'acció es traslladarà al local històric de la Patronal, on hi haurà la mostra infantil i juvenil (18 h). I una hora després, la VII Mostra de Cançó Improvisada, on enguany cantaran Maribel Servera (Mallorca), Annabel Villalonga (Menorca), Mireia Mena (l'Empordà), Laia Pedrol (actuant com a local en representació del Vallès Occidental), Gemma Balagué 'Fardatxa' (Terres de l'Ebre) i Berta Llos (el Montgrí). Totes cantaran acompanyades de Carol Duran, Marta Rius i Núria Lozano.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat