Actualitzat el 16/03/2018

El caliu de la fusta

Riu i Talabarte, aquest divendres 16 de març al Tradicionàrius

Doble cita amb el caliu del folk acústic i el sons orgànics aquest divendres 16 de març al festival Tradicionàrius. El grup del Baix Llobregat Riu farà el seu darrer concert de presentació del disc Abans tot això eren camps (autoeditat, 2015). I després, el trio gallec Talabarte presentarà Fake (Boa, 2016).  
Talabarte

Riu tanquen aquest divendres al Tradicionàrius la gira corresponent al seu tercer disc, Abans tot això eren camps. A més, aprofitaran el concert per presentar algunes de les cançons del seu nou àlbum, que han estat gravant els darrers temps i que sortirà publicat aquesta mateixa primavera.

Després, el trio Talabarte, que reuneix des de l'any 2004 tres músics destacats de l'escena gallega que han treballat en els camps del folk, la improvisació i la música contemporània, presentarà el seu segon disc, Fake, on fonen i refinen ritmes i balls de moda europeus amb la tradició oral gallega. Els músics que comparteixen aquest grup, units per una sensibilitat comuna i per la fusta dels seus instruments, són Quim Farinha (violí), Kin García (contrabaix) i Pedro Pascual (acordió diatònic).

Fake, que és tot un exercici d'imaginació al voltant dels gèneres musicals i els patrons que es propaguen a través de la tradició oral pels ambients populars, va guanyar el Premi Martín Códax da Música 2017 en la categoria de músiques del món i el premi Opinión da Música de Raíz 2017 al millor àlbum.

Navega per les etiquetes

TradicionàriusTalabarteRIU

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat