Actualitzat el 27/04/2018

Vents inesgotables

La Fanfare Ciocarlia, aquest 28 d'abril a la sala Apolo de Barcelona

Són el grup de referència pel que fa a la música balcànica i no paren de viatjar amunt i avall amb els seus instruments des de fa una pila d'anys. La sísmica Fanfare Ciocarlia torna un cop més a Barcelona aquest dissabte 28 d'abril (Sala Apolo, 22 h). I abans, escalfaran l'ambient les Balkan Paradise Orchestra.  
Fanfare Ciocarlia. Foto: Arne Reinhardt

Actualment, el veterà grup gitanoromanès presenta el disc Onwards to Mars (Asphalt Tango, 2016), però de tota manera qui els hagi vist algun cop en directe ja sap que en un concert seu pot passar qualsevol cosa. I sobretot, que pot acabar de la manera més inversemblant o soprenent.

Aquesta vegada, a més, participaran també a la festa les integrants de la Balkan Paradise Orchestra, fanfàrria balcànica nascuda a Barcelona (en bona part, per la poderosa influència de la Ciocarlia) que l'any passat va guanyar la desena edició del Concurs Sons de la Mediterrània i que enguany ha publicat el seu primer disc, K'ataka (Microscopi, 2018).

Entre l'actuació de les Balkan (20.30 h) i Fanfare Ciocarlia (22 h), hi haurà triple ració de DJs, representatius de les festes Balkan Party! que es fan regularment a Barcelona: Gypsy Box, Grounchoo i Dr. Malaka.

Navega per les etiquetes

ApoloFanfare Ciocarlia

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat