Actualitzat el 06/04/2018

Folk festiu per activar consciències

Saurí presenta nou directe el 7 d'abril al teatre Kursaal de Manresa

Van néixer el 2014 al Camp de Tarragona amb la idea de fer música positiva. Després de guanyar el Premi de votació popular al Concurs Sons del 2016 i de passejar arreu la seva música eclèctica i colorista, el quintet Saurí presenta el seu nou directe el dissabte 7 d'abril al Kursaal de Manresa (19 h). 
Saurí. Foto: Arxiu del grup

Els integrants del grup asseguren que el nou concert sorprendrà "tant per l'originalitat sonora de les seves músiques com pel contingut de les lletres que faran activar, capgirar i remoure els sentits dels espectadors". Els músics de Saurí, que provenen d'estils musicals molt diferents, parteixen d'una base pop i hi van afegint els sons del busuqui, la tarota, l'arpa... La varietat de colors i de timbres és un dels seus punts forts, ja que a l'escenari canvien d'instruments més d'una quinzena de vegades.

Saurí són Sergi Clofent (violí, arpa, acordió i veus), Pau Josa (baix, bombo i veus), Albert Medina (fagot, tarota, flauta i veus), Enric Rovira (veu, guitarra acústica, ukelele i busuqui) i Jordi Torrents (percussions mediterrànies). Properament, se'ls podrà sentir també a la sala Soda Acústic de Barcelona (5 de maig).

Navega per les etiquetes

folkManresaKursaalSaurí

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat