Actualitzat el 14/04/2018

Els sons de Cuba, en imatges

El fotògraf Iván Soca, a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Fins al 29 d'abril pot visitar-se al casal La Violeta d'Altafulla l'exposició Silvio por los barrios, que recull de la mà del festival BarnaSants els concerts que el cantautor Silvio Rodríguez ha anat fent per diversos barris en imatges captades pel fotògraf Iván Soca. Aprofitant la mostra, Soca passarà el dissabte 14 d'abril pel programa Tradicionàrius a Ràdio 4
Iván Soca, retratat per Juan Miguel Morales

El programa Tradicionàrius a Ràdio 4 muntarà aquest dissabte 13 d'abril una tertúlia caribenya amb la participació de Cinto Niqui, periodista de Ràdio 4 i bon coneixedor de la música cubana; el fotògraf catalanoandalús i activista musical Juan Miguel Morales, i el fotògraf cubà (i també activista) Iván Soca.

Tots ells comentaran la relació entre la música i la fotografia, l'extraordinària diversitat de les músiques que s'han fet i es fan a Cuba, l'exposició que pot visitar-se a la sala La Violeta d'Altafulla, etc. I tot plegat, amanit amb la música de Juan Formell y los Van Van, Silvio Rodríguez, Augusto Blanca, Vocal Sampling, Vicente i Santiago Feliú, Aldo López Gavilán, etc.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.

Navega per les etiquetes

CubaBarnaSants

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat