Actualitzat el 18/04/2018

Criatures al País Valencià

Presenten 'Taumàtrop' el dijous 19 a València i el divendres 20 a Xàbia

El duet d'acordió i gralla Criatures, guanyador del Concurs Sons 2016, tocarà els propers dies per terres valencianes. Aquest dijous 19 d'abril seran a Ca Revolta, a València (20.30 h), i l'endemà, el divendres 20, a la Casa de Cultura de Xàbia (20 h), com a preàmbul del XVII festival Xàbia Folk.
Criatures. Foto: Josep Tomàs - Tradicionàrius

El duet format per Ivó Jordà (gralla) i Marçal Ramon (acordió diatònic) és una de les formacions més fermes i genuïnes de l'actual panorama del folk català. Van començar a donar-li forma quan van coincidir a l'Esmuc de Barcelona, el 2010, i l'any 2016, amb els seus instruments i les seves camises a quadres, van guanyar el Concurs Sons de la Mediterrània. L'any següent van gravar el seu primer disc, Taumàtrop (Picap), on interpreten amb esperit lúdic i alhora cambrístic peces de música tradicional catalana, a més d'encarregar composicions a músics que són referents per ells com Marcel Casellas i Jordi Molina.

Navega per les etiquetes

Ca RevoltaCriaturesXàbia FolkValència

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat