Actualitzat el 25/04/2018

Les quatre estacions de Les Violines

El grup presenta un espectacle antològic el proper 4 de maig al CAT de Gràcia

Un dels grups referents del folk català, Les Violines, presentarà el seu quart disc, Quatre estacions (DiscMedi, 2017), amb un espectacle antològic al CAT de Gràcia el proper 4 de maig (22 h). Hi haurà artistes convidats i la participació de l'Esbart Manresà de l'Agrupació Cultural del Bages.  
Les Violines. Foto: Arxiu del CAT

Les Violines
es va formar l'any 1996. Impulsat per Simone Lambregts, el grup s'inspirava en els vells violinistes que animaven les festes populars en pobles i hostals dels Pirineus. Després d'un inici com a quartet de violins, van incorporar acordió diatònic, baix i bateria, i també van anar obrint el seu espectre estilístic, amb composicions pròpies, mirades a tradicions musicals d'arreu del món i un so particular: 'celta català'.

El concert del CAT servirà per, a més de presentar el seu quart disc, fer un passeig antològic pel seu repertori. A més de les integrants actuals del grup (Simone Lambregts, Núria Balcells, Joana Gumí, Clara Ribatallada i Maribel Rivero), hi participaran ex-Violines (Núria Piqué, Carol Duran, Anna Colomer, Anna Carné i Anaís Falcó) i els dansaires de l'Esbart Manresà de l'Agrupació Cultural del Bages.

Navega per les etiquetes

Les ViolinesTradicionàrius

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat