Actualitzat el 07/05/2018

Folk a la Universitat

Jaume Arnella i Marc Egea participen al màster Música com a Art Interdisciplinària de la UB

Un any més, Grup Enderrock participa a l'assignatura Història de la Música Popular en Català del màster Música com a Art Interdisciplinària de la Universitat de Barcelona. A les dues primeres sessions, dedicades a la cançó tradicional i el folk, hi participen Jaume Arnella i Marc Egea
Les mans i la viola de roda de Marc Egea. Foto: Quim Roser

Del 7 de maig al 4 de juny, Grup Enderrock conduirà un any més l'assignatura Història de la Música en Català del màster Música com a Art Interdisciplinària de la Universitat de Barcelona. Com ja es va fer els dos darrers anys, les sessions es dividiran en una primera part teòrica i exclusiva per als alumnes del màster i una segona part oberta al públic i més pràctica en què es conversarà i s'escoltarà la interpretació de músics convidats.

Les parts obertes al públic tindran lloc a l'Aula de Música de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, de 18 a 20 h. Les dues primeres estaran dedicades a la cançó tradicional, dels temps de Joan Amades a la diversitat del folk actual: aquest dilluns 7 de maig, la musicòloga Maria Salicrú-Maltas parlarà amb el romancer Jaume Arnella, mentre que aquest dimecres 9 de maig el periodista Jordi Martí Fabra conversarà amb el violista de roda, multiinstrumentista i compositor Marc Egea.

Navega per les etiquetes

Marc EgeaJaume ArnellamàsterUB

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat