Actualitzat el 16/05/2018

CAT en peu de Pau

Pau Vinyoles i Pau Benítez animen la Taverna del CAT aquest 16 de maig

Hi ha qui diu que s'assemblen... sigui com sigui, tots dos es diuen Pau i tots dos són músics i actius animadors de l'escena folk catalana. Aquesta nit, Pau Vinyoles, d'Esplugues de Llobregat, i Pau Benítez, de Mataró, faran duo per animar com cal la Taverna del CAT (21.30 h, entrada lliure). 
Pau Vinyoles i Pau Benítez. Foto: Arxiu del CAT

La setmana passada van coincidir a Sant Boi de Llobregat a la presentació de Delta (autoeditat, 2018), el nou disc del grup Riu, del qual Vinyoles és acordionista, i on Benítez va col·laborar tocant el flabiol. Per a aquest dimecres, tots dos han preparat una sessió de música festiva i tavernària que amenaça de deixar el Bar del CAT de cap per avall.

Les properes setmanes passaran per la Taverna del CAT Martha Tourret i Elisa Trebouville (23 de maig), Eduard Casals i Jordi Fàbregas (30 de maig), Cris Pi i Júnia Misas (6 de juny), Isidre Caro i Francesc de Gispert 'Còdol' (13 de juny) i Marc del Pino i Ciscu Cardona (20 de maig). 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat