Actualitzat el 23/05/2018

Una orquestra de cordes vocals

Vocal Sampling, a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

El passat 17 de maig, el grup cubà Vocal Sampling va actuar al CAT de Gràcia. Aquest dissabte 26 de maig, estaran al programa Tradicionàrius per presentar i comentar la seva música singular: excel·lent música d'arrel cubana interpretada per una exuberant orquestra de cordes vocals.  
Vocal Sampling

El grup Vocal Sampling és una proposta a cappella, espectacular i sorprenent per la manera en què juguen amb les seves sis veus fins aconseguir sonar com una autèntica orquestra, però que alhora ha transcendit per la manera en què treballen una harmonització vocal genuïna. Va formar-se a finals de 1989, a partir de les estones que, entre assajos i assajos, compartien diversos instrumentistes del Cor de Cambra de l'Escola Nacional de Música de Cuba. Des d'aleshores la formació ha anat evolucionant, han gravat sis àlbums i han viatjat per més de cinquanta països.

Els integrants del grup comentaran la seva trajectòria i presentaran algunes de les cançons del seu darrer disc, Así de Sampling (Zig Zag World, 2017): l'humorística "El lunes que viene empiezo", una versió del "Blowin' in the Wind" de Bob Dylan, la guajira "El carretero" de Guillermo Portabales, la cançó xinesa "Tian Mi Mi", els clàssics del bolero "Dos gardenias" i "Veinte años"... 

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.


Navega per les etiquetes

Vocal SamplingTradicionàriusRàdio 4

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat