Actualitzat el 14/06/2018

Fins aviat, Morena!

El trio de tradipatxanga s'acomiada al CAT aquest 15 de juny

Molta música i poca vergonya. El trio de tradipatxanga Morena arriba a un final de trajecte (qui sap si tornarà...) i ho celebra amb una festa especial el divendres 15 de juny al CAT, en què també actuarà el grup piemontès Lhi Balòs, un sextet que, en una línia similar, presenta un so 'patxanga d'oc'.
Morena

Després de cinc anys esvalotant l'aviram a base de versions esbojarrades de grans èxits internacionals d'avui i sempre, Morena, el trio que formen Heura Gaya (veu), Manu Sabaté (clarinet baix) i Blai Casals (acordió diatònic i percussió), obre un parèntesi. El grup que ha pervertit –i en algun cas, fins i tot millorat– grans peces de Juanes, Juan Luis Guerra, Queen, U2, Shakira, Rafaella Carrà i Zapato Veloz s'acomiadarà de la seva afició amb un concert al CAT de Gràcia (22 h). Completarà el cartell el sextet de l'Occitània italiana Lhi Balòs, els músics dels quals es van conèixer amb els Morena en un festival anomenat Alioli. Els dos grups, que constitueixen cadascun a la seva manera models de dur la música tradicional cap a nous àmbits, van connectar. 

El passat dissabte 9 de juny Blai Casals va passar pel programa Tradicionàrius a Ràdio 4 per comentar la trajectòria, els aprenentatges i la festa final de Morena, un grup que ha obert un solc propi i picantó en el panorama festiu de la música popular catalana. Podeu escoltar l'entrevista completa aquí.

Navega per les etiquetes

TradipatxangaTradicionàriusMorena

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat