Actualitzat el 25/06/2018

El flamenc torna a Nou Barris amb accent femení

Mayte Martín i parelles originals, al cicle R(oles)

El pati de la seu del districte de Nou Barris de Barcelona, que durant força anys va acollir un dels festivals de flamenc més importants de la ciutat, engega un nou cicle, anomenat R(oles), amb dues nits consecutives d'actuacions gratuïtes: tres parelles emergents el 30 de juny, i Mayte Martín l'1 de juliol. 
María José Llergo. Foto: África Villén

El cicle R(oles), que obrirà la programació L'Estiu al Pati, vol recuperar l'ambient del Festival de Flamenc de Nou Barris. Hi haurà, però, algunes novetats significatives. Una és que serà gratuït, i l'altra, que estarà protagonitzada per artistes principalment femenines i nascudes, formades o establertes a Barcelona.

La nit del dissabte 30 de juny, a partir de les 21 h, desfilaran per l'escenari tres parelles originals: la cantaora María José Llergo acompanyada per primer cop de la violinista Elisa Prenda; la cantaora de Santa Coloma de Gramanet Ana Brenes amb el guitarrista londinenc Jero Férec, i la cantaora Alba Guerrero amb la guitarrista Isabelle Laudenbach.


Mayte Martín. Foto: Isabel Camps

L'endemà, el diumenge 1 de juliol, també a partir de les 21 h, el nou cicle de Nou Barris, que programa la periodista Silvia Cruz Lapeña, es tancarà amb un pes pesant: la cantant del Poble Sec Mayte Martín, que actuarà acompanyada del guitarrista Alejandro Hurtado per oferir un repertori de flamenc 'clàssic i sense additius'. 

Navega per les etiquetes

Nou BarrisFlamencMayte MartínR(oles)

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat