Actualitzat el 02/07/2018

Tomatito i José Mercé estrenen projecte comú al De Cajón!

Actuaran el 16 de novembre al Palau de la Música Catalana de Barcelona

Dues de les figures de més renom del flamenc actual, el cantaor José Mercé i el guitarrista Tomatito, publicaran el proper mes de setembre un disc conjunt. L'estrenaran en directe al Palau de la Música Catalana, en el marc del cicle De Cajón! del 50è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. 
José Mercé i Tomatito Foto: Arxiu The Project

Tots dos músics, que ja van trobar-se al Palau a la passada edició del festival, quan el 14 de novembre el cantant va aparèixer com a convidat de luxe del guitarrista, hi tornaran aquesta tardor, aquest cop amb un disc conjunt i nou de trinca sota el braç. A més d'aquesta sonada col·laboració, el cicle flamenc De Cajón!, que des de fa uns anys s'ha recuperat enquadrat en el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, inclourà el debut de Vicente Amigo al Gran Teatre del Liceu (21 de novembre), el concert de Mayte Martín a la sala Barts (13 de novembre), l'actuació de Kiki Morente a Luz de Gas (28 de novembre) i la del guitarrista Chicuelo a la sala Oriol Martorell de L'Auditori (30 de novembre).    

Navega per les etiquetes

De Cajón!TomatitoJosé Mercéflamenc

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat