Actualitzat el 12/07/2018

Grallers per la llibertat

Es reuniran el 21 de juliol a Lledoners

El dissabte 21 juliol al migdia un grup de grallers i timbalers es faran sentir en un turonet proper a la presó de Lledoners, sota la direcció musical de Dani Carbonell (gralles) i 'Pinyu' Martí (timbals). Tots els músics interessats a participar-hi o sumar-se a futures iniciatives similars poden contactar amb els organitzadors aquí.
Foto: Arxiu Grallers per la Llibertat

Després d'un assaig previ a Sant Joan de Vilatorrada, els grallers interpretaran conjuntament un repertori especialment concebut per fer arribar l'escalf de la música popular als presos. Tot i que encara s'està acabant de tancar, s'estan tenint en compte peces significatives com "Ja som aquí", l'"Himne de Riego", "On estan les paperetes (tírate de la moto)", "L'Estaca", "Himne d'Europa", "Cant de la Senyera", "Els segadors"...

A través del web dels organitzadors pot contactar-se amb ells, no només per a la convocatòria d'aquest 21 de juliol a Lledoners, sinó també per estar informat d'altres iniciatives similars que tindran lloc en altres indrets (el cap de setmana del 8 i 9 de setembre està previst anar al Centre Penitenciari Puig de les Basses, a Figueres).

Navega per les etiquetes

GrallersLledoners

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat