Actualitzat el 13/07/2018

Reunió d'estrelles als balcons de Riudaura

D'Aixa i els Quicos, grups convidats a l'emblemàtica trobada 'D'aquí estant veig una estrella'

D’Aixa i Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries són els grups convidats a la 13a edició del Festival D’aquí Estant Veig una Estrella –cançons i tonades tradicionals a Riudaura– que se celebrarà el 27 i 28 de juliol. 
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Foto: Arxiu Túbal Espectacles

Els dies 27 i 28 de juliol se celebrarà a la plaça del Gambeto de Riudaura la tretzena edició de la proposta de música tradicional i popular D’aquí estant veig una estrella –cançons i tonades tradicionals a Riudaura–. Aquest 2018 es manté la programació a dos dies encetada fa dos anys, amb l’objectiu de treballar més intensament amb els dos propòsits que van portar l’Ajuntament de Riudaura i el Grup de Recerca Folklòrica de la Garrotxa, del Marboleny, a tirar endavant aquest projecte: d’una banda, la difusió d’un patrimoni (musical, literari, sociocultural i històric) sorgit d’un treball de camp, amb els enregistraments i les transcripcions corresponents, i de l'altra, la voluntat que aquests materials recuperin espais de difusió en la societat actual, molt distinta d’aquella que els va veure sorgir i transmetre’s de generació en generació. En aquest sentit, un dels grans atractius d'aquesta trobada és veure els veïns del poble cantant des dels balcons, especialment il·luminats, a la plaça del Gambeto. 

El divendres 27, a les 9 del vespre, tindrà lloc novament el Sopar de Cantadors, que en aquesta edició portarà l’actuació del grup D’Aixa, format per Ramon Manent, Samuel Arderiu i Ferran Martínez. El dissabte 28 de juliol, a les 22 h, el tradicional concert tindrà de convidats els tortosins Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que portaran a Riudaura la celebració dels seus 25 anys a la carretera.

El concert està organitzat per l’Ajuntament de Riudaura amb el suport del Grup de Recerca Folklòrica de la Garrotxa de Marboleny, la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Navega per les etiquetes

D'aquí estant veig una estrellaRiudaura

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat