Actualitzat el 16/07/2018

Un escenari amb personalitat

El I Korre que Token, organitzat per l'Esbart Joaquim Ruyra, es farà a Blanes del 20 al 27 de juliol

L'Esbart Joaquim Ruyra organitza des del 2013 una programació estable d'un dels escenaris de la Festa Major de Blanes. Enguany s'ha fet un pas més i, amb el nom Korre que Token presenta un festival centrat en formacions blanenques i en grups de referència en el camp de la música d'arrel. 
Tamborinu So Obstinat participaran a la primera edició del Korre que Token

A més de convidar, per exemple, els guanyadors del Concurs Sons de la Mediterrània, el nou festival inclou activitats vinculades estretament a la cultura popular de Blanes, com l'actuació del cos de dansa, tallers de dansa popular, el taller del Ball de Morratxes o la promoció de la participació al ball de plaça el dia de Santa Anna.

Pel que fa als concerts, tindran lloc cada nit a l'escenari de la plaça d'Espanya i començaran divendres 20 amb la Big Band de l'Escola de Música del Col·legi Santa Maria de Blanes. El dissabte 21 hi haurà nit de rock amb La Revuelta i Mitago. El diumenge 22 començarà amb un vermut radiofònic en directe, de la mà del programa Mans de Catalunya Ràdio, a més de les actuacions de l'escola de dansa de l'Esbart Joaquim Ruyra, Joan Reig i Dos Pardalets (el duo format per Carles Belda i Marc Serrats).

El dilluns 23 actuarà el cos de dansa de l'Esbart Joaquim Ruyra. I el dimarts 24, folk acústic i enèrgic amb el grup del Baix Llobregat Riu. L'endemà, el dimecres 25, encara més folk, en aquest cas gresca balcànica, de la mà de les darreres guanyadores del Concurs Sons, Balkan Paradise Orchestra, i diatònic i flabiol amb electrònica de la mà de Tamborinu So Obstinat: una saludable i desacomplexada proposta que agermana Chimo Bayo amb Roviretes.

El dijous 26 la nit de festa major durà a l'escenari del festival els lleidatans Pastorets Rock i les seves esbojarrades revisions del cançoner tradicional. I el divendres 27, finalment, el concert de cloenda anirà a toc de swing i clàssics ballables amb l'orquestra blanenca La Vbella Banda.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat