Actualitzat el 23/08/2018

Folk i bicicletes a la vora de l'estany

Joan Garriga i Madjid Fahem, a la Festa de Sant Llop de Miànigues el diumenge 2 de setembre

Cada primer diumenge de setembre, Porqueres celebra la Festa de Sant Llop en un entorn bucòlic, l'Església de Sant Romà de Miànigues, a la vora de l'estany de Banyoles. Enguany s'hi podrà veure el duo format per Joan Garriga i Madjid Fahem, l'espectacle de dansa Pilar de dosAstrio, entre altres. 
Joan Garriga i Madjid Fahem

Com ja és tradició, la festa que agraeix a Sant Llop la protecció davant de "bruixes, diables i mals esperits en general" començarà al migdia amb el concert de la coral Les Estunes del Centre Cívic de Porqueres, i seguirà amb l'audició de sardanes amb la Cobla Bisbal Jove i un vermut per a tothom a l'era de davant l'església.

A la tarda es farà la quarta Cronoescalada biciclista, en què els participants han de pujar la costa de Miànigues, amb premis per al més ràpid i el més lent, el de vestit més original, etc; i hi haurà espectacle familiar amb l'il·lusionista solsoní Pere Rafart; el trio de rock i electrònica Astrio presentant l'àlbum Made in China (Chesapik, 2017); l'espectacle de dansa Pilar de dos, de la Cia. Clàudia Gómez i Raquel Viñuales, que recrea l'imaginari sonor i gestual del món casteller, i, com a cloenda, el concert del duo format per dues personalitats de la música popular dels camins i les tavernes: Joan Garriga (La Troba Kung-Fú) i Madjid Fahem (Manu Chao, La Ventura).

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat