Actualitzat el 07/09/2018

Marc Egea, a la Setmana del Llibre en Català

El violista de roda protagonitzarà una de les converses-concert organitzades per l'APPEC

L'Avinguda de la Catedral de Barcelona acollirà del 7 al 16 de setembre la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català. I entre la multitud d'activitats programades, en destaquem una d'organitzada per Sons de la Mediterrània i 440Clàssica&Jazz: una conversa-concert amb Marc Egea (8 de setembre, 19 h).  
Marc Egea

Marc Egea (Barcelona, 1973) no necessita cap presentació entre els afeccionats al folk i a les músiques més inquietes. Violista de roda, compositor, 'escriptor eventual' i un dels músics més originals de l’actual escena catalana, té un peu ben enfonsat en la música d’arrel tradicional i l’altre abocat al risc i l’avantguarda. A la Setmana del Llibre en Català, en conversa amb el periodista Jordi Martí Fabra, descobrirà els secrets i la màgia d’un instrument mil·lennari i ben curiós, la viola de roda, però també la tradició d’un instrument popular i menut, el flabiol, així com la seva fructífera relació entre la seva música, el pensament i la literatura.

Enderrock presenta Joan Miquel Oliver
Després del concert-conversa amb Egea, n'hi haurà un altre al mateix espai, també amb un músic i escriptor, i organitzat per Enderrock. El periodista Jordi Nopca parlarà amb Joan Miquel Oliver al voltant de la seva obra musical i literària. A la Setmana del Llibre en Català, l’excomponent del grup Antònia Font oferirà un petit tast en format acústic d’alguna de les cançons del seu nou disc, Elektra (DiscMedi/Blau, 2018), i també comentarà el seu nou llibre Alexandra Schneider und ihr Casiotone (L’Altra Editorial). 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat