Jordi Roura i Jordi Martí Fabra | Actualitzat el 08/09/2018

Grans èxits dels anys trenta i quaranta

Arrenca una nova temporada del Club Trébol

El programa Club Trébol de Ràdio 4, que repassa la vida i obra dels músics catalans del segle XX, engega una nova temporada aquest dissabte a les 18 h amb un especial dedicat a recordar grans èxits de les orquestres que van fer ballar Barcelona entre els anys trenta i quaranta.  
Demon's Jazz, als anys trenta. Foto: Arxiu Jordi Roura

Emil Hot Five
, Demon Sexteto Hot, el duo Rovireta-Ventas, José Puertas y su Quinteto Hot, Orquesta Bizarros, Quinteto Nocturnos, Antonio Machín amb l'Orquesta Gran Casino, Los Clipper's, Albalat y su Ritmo, Bonet de San Pedro y los 7 de Palma... Tots ells sonaran aquest dissabte 8 de setembre al primer programa de la temporada del Club Trébol a Ràdio 4, en un passeig panoràmic per la música d'èxit que sonava a les sales de Barcelona entre els anys trenta i quaranta. Una època marcada pel swing, el hot i els aires manouche, però també pels ritmes llatinoamericans i per les adaptacions o referències a les cançons tradicionals catalanes.

El Club Trébol va ser un local de Barcelona on, als anys quaranta, van conviure músics catalans de generacions d'abans i després de la Guerra Civil. Per això dona nom a un programa que repassa les trajectòries, la vida i l'obra de destacats músics dels segles XX i XXI. S'emet a Ràdio 4 els dissabtes de 18 a 19 h i els dilluns a la mitjanit, i també pot escoltar-se a la xarxa o descarregar-se com a podcast.

Navega per les etiquetes

orquestresClub TrébolRàdio 4

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat