Actualitzat el 06/09/2018

Una Nit Folk que dura 26 anys

L'emblemàtic festival de Quart de Poblet, del 6 al 8 de setembre

Les banderetes de colors guarnint la plaça de l'Església són un dels trets distintius del festival Una Nit Folk, que organitza des de fa 26 anys l'associació El Mussol. L'altre és l'amor per la música i el ball tradiconal, valencià i d'arreu. Entre els propers 6 i 8 de setembre celebrarà una nova edició.  
Rascanya. Foto: Arxiu del grup

Aquest dijous 6 de setembre a la tarda, la plaça de la Creu de Quart de Poblet acollirà la setena edició d'Una Nit Folketa, la versió infantil del festival, que enguany portarà l'actuació d'Arrop i Tallaetes. El divendres 7 de setembre l'acció es traslladarà a la plaça de l'Església, on hi haurà tallers de balls de bureo amb el Grup Ramell, que serà també l'encarregat d'animar la nit després del tradicional sopar de faixa.

El dissabte 8 de setembre hi haurà tallers de balls en diversos espais de Quart. I a la nit a la plaça, després d'un segon sopar de faixa, cercavila i dansà popular amb La Llavor i concert-ball amb les actuacions de La Base Duo i Rascanya, grup de l'Horta que acaba de publicar un nou disc, Auia (Segell Microscopi, 2018).

Navega per les etiquetes

Una Nit FolkQuart de Poblet

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat