Actualitzat el 30/09/2018

Pòquer folk del Connexions

Repassem quatre de les propostes del cicle, que es farà del 18 al 28 d'octubre a Barcelona

Del 18 al 28 d'octubre tindrà lloc la setena edició del Connexions, el cicle de diàlegs musicals a Barcelona que organitza cada tardor el Taller de Músics. Hi haurà jazz, rock, rap... i folk. A Sons de la Mediterrània hem triat quatre propostes d'entre la desena de concerts programats.    
Balkan Paradise Orchestra

Hora de Joglar amb la Balkan Paradise Orchestra (20 d'octubre, sala Apolo, 20.30 h). Dues de les formacions vinculades al folk més impactant uneixen esforços en un espectacle conjunt. El grup de la Garrotxa i les guanyadores del Concurs Sons de la Mediterrània 2017 comparteixen gust pels ritmes balcànics i presentaran una col·laboració única i exclusiva, titulada Abrak'Ataka.

Carola Ortiz i Charu Hariharan (21 d'octubre, CAT, 19.30 h). L'eclèctica cantant i clarinetista terrassenca Carola Ortiz presenta el seu segon treball com a compositora, Spirala, marcat per les vivències i els aprenentatges d'un recent viatge seu a l'Índia. Precisament des del sud del gran país asiàtic vindrà a participar en el concert una de les principals col·laboradores del projecte, la percussionista i cantant Charu Hariharan.

Orpheus XXI (25 d'octubre, CAT, 20.30 h) és un projecte social creat el 2016 i liderat per Jordi Savall que integra músics immigrants i refugiats provinents de la conca mediterrània. A l'escenari del CAT, un nombrós combo dirigit pel sonador de nei sirià Moslem Rahal oferirà un programa anomenat Músiques per la vida i la dignitat amb peces tradicionals de Catalunya, Armènia, Síria, el Marroc, Israel, el Kurdistan...

Finalment, la cantautora Raquel Lúa (dissabte 27 d'octubre, Taller de Músics 24, 20.30 h), acompanyada de la guitarrista Amaia Miranda, presentarà les cançons del seu proper disc, Ruegos y demás, on explora ritmes mediterranis i cants melismàtics, del fado al flamenc passant per la bossa nova.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat