Actualitzat el 09/10/2018

Tres propostes del Circuit Folc, al Càntut de Cassà de la Selva

Hi actuaran Balkan Paradise Orchestra, Cobla Catalana dels Sons Essencials i Arnau Tordera amb Magí Canyelles

El festival Càntut de Cassà de la Selva, que celebrarà la tercera edició del 16 al 18 de novembre, ha avançat part del seu cartell: Balkan Paradise Orchestra, Cobla Catalana dels Sons Essencials i Arnau Tordera amb Magí Canyelles. Tots tres grups hi prendran part en el marc del Circuit Folc 2018.  
Cobla Catalana dels Sons Essencials. Foto: Sívlia Poch 

El festival Càntut de Cassà de la Selva, especialitzat en la música de tradició oral, ha avançat tres de les propostes que programarà a la tercera edició. Es tracta de les tres propostes que s'hi podran sentir de la mà del Circtuit Folc.

La Cobla Catalana dels Sons Essencials (diumenge 18 de novembre, plaça de la Coma, 11 h, gratuït) presentarà el seu quart disc, Si són flors, floriran (DiscMedi, 2018). El grup encapçalat per Marcel Casellas interpreta un repertori compromès amb la realitat social del país, i també amb la seva música, explorant timbres de la cobla i del folk al voltant de pals bàsics com el contrapàs, la sardana, la jota i el ball pla amb el rebatut, a les quals s'afegeixen en el nou àlbum la mateixa, el bolero i l'havanera.

Per la seva banda, el cantant Arnau Tordera i el tenorista Magí Canyelles presentaran el seu espectacle conjunt, Les cançons seran sempre nostres (diumenge 18 de novembre, Sala Centre Recreatiu, 17.30 h), amb el qual han guanyat el Premi Teresa Rebull que els ha permès actuar a la Fira Mediterrània de Manresa. Cançons de tradició oral arranjades en clau de pop-rock.

Finalment, les Balkan Paradise Orchestra tancaran el Càntut 2018 (diumenge 19 de novembre, plaça Petita, 19 h, gratuït). Les guanyadores del Concurs Sons de la Mediterrània 2017 presenten el seu primer disc, K'Ataka (Microscopi, 2018), amb un repertori basat en les fanfares balcàniques i una posada a escena de gran impacte.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · web@enderrock.cat